AURALIFE

Menyinari

Kehidupan Anda

Minyak wangi ini telah terbukti berkesan khasiatnya dan telah membantu ramai usahawan menjana pendapatan yang lumayan.

7 Aura Kehidupan - RED ORANGE YELLOW GREEN BLUE INDIGO VIOLET

- 1st Aura is RED. The root aura, instinct, survival, security
- 2nd Aura is ORANGE. The abdomen aura, emotion, sexual energy, creativity
- 3rd Aura is YELLOW. The solar plexus aura, mental function, power, control, freedom
- 4th Aura is GREEN. The heart aura, balance, compassion
- 5th Aura is BLUE. The throat aura, speech, self-expression
- 6th Aura is INDIGO. The third eye aura, clairvoyance, physic abilities, imagination
- 7th Aura is VIOLET. The crown aura, spiritual connection, understanding, knowing, bliss, oneness


Minyak wangi dengan getaran tenaga aura!

Dengan gabungan pakar-pakar daripada pakar dalam bidang getaran tenaga aura(master), pakar dalam bidang minyak wangi dan kosmetik(prof. madya), pakar dalam bidang tenaga(prof), pakar dalam perundingan latihan(doktor), pakar dalam promosi produk(selebriti-duta produk), pakar dalam pemasaran( pemimpin MLM) maka terhasillah minyak wangi tenaga aura yang dikenali sebagai "auralife".

 

Satu gabungan tenaga baru minyak wangi tanpa alkohol yang disuntik dengan getaran tenaga aura. Keistimewaan minyak wangi ini berbanding dengan minyak wangi lain ialah ianya berasaskan aura. Mula diperkenalkan pada November 2008, namun ianya telah berkembang dengan begitu cepat sekali kerana keistimewaan yang terdapat pada minyak wangi ini. Dimana mutu produk ini sentiasa dipertingkatkan dari semasa ke semasa bagi memastikan produk ini akan terus unggul dipasaran.

.

Kehebatan & kelainan minyak wangi tenaga aura

Kualiti produk sentiasa dipertingkatkan. Kini produk terbaru iaitu set selebriti telah dikeluarkan. Produk ini mendapat sambutan hangat kerana wangian dan keharuman serta nama–nama selebriti yang menjadi idola ramai.

Produk

Pek dan botol yang menarik

Minyak wangi ini didatangkan dalam pek dan botol yang menarik. Ianya telah diperbaharui bagi memastikan kepuasan hati pelanggan.

auralife pic auralife pic auralife pic

Ruangan Aura Genius

Setiap keluarga menginginkan anak-anak ang cerdas akal, yang teguh iq dan yang mantap daya ingatannya. ibu bapa juga sangat berharap mempunyai anak-anak yang mendengar cakap, menghormati dan sentiasa memelihara kehormatan dan maruah keluarga. Antara ikhtiar lain yang boleh diambil ialah dengan mendapatkan rawatan aura genius.
Ikuti testimoni ini;

Kisah benar 1 :
"Anis 15th-pelajar seorang anak yang sangat rajin, kuat berusaha tapi sering menyamai pencapaian adiknya 14th yang kurang berusaha yang hanya bergantung kepada pembelajaran di bilik darjah. keputusan pertengahan tahun hanya mampu mendapat 3a, 4b dan 1c.
Setelah dicadangkan menggunakan aura genius,menjadi lebih fokus, lebih bersemangat, ceria. dengan jadual belajar yang sama seperti dulu, pencapaian dalam percubaan pmr baru-baru ni berjaya mlonjakkan prestasi kepada 7a 1b. 1b yang diperolehinya pun pada tahap 76%.
Alhamdullillah. AURA GENIUS dengan izin ALLAH dapat menyelaraskan semula potensi dan memgeluarkan aura yang tersembunyi". Bantulah anak-anak anda.

Order now

Ini masanya untuk anda mendapat pendapatan sendiri. Selain menjadi pengguna barangan anda juga berpeluang menjana pendapatan sendiri melalui pelan perniagaan yang ditawarkan.
Apabila anda telah menjadi agen auralife, anda berpeluang mendapat pelbagai bonus dan keuntungan daripada pihak syarikat. Pelan pemasaran syarikat yang menawarkan keuntungan maksimum. Untuk lihat Plan Pemasaran. klik sini!

Kerengga.com